اخبار تکنولوژی و فناوری اطلاعات

آموزش حذف اکانت فیس بوک به طور کامل

آموزش حذف اکانت فیسبوک

0 879

اگر از استفاده از معروفترین و بزرگترین شبکه اجتماعی دنیا، فیس بوک خسته شده اید و می خواهید به طور کامل آن را ببندید، جای درستی آمده اید. در این مقاله به شما یاد می دهیم که چطور برای همیشه اکانت فیس بوک خود را ببندید. حذف کردن اکانت فیس بوک اصلا پیچیده نیست اما قبل از حذف کردن تمام عکس ها، پست ها و لایک های خود ابتدا باید تمامی اطلاعات خود را از فیس بوک دانلود کنید.

آرشیو فیس بوک شما شامل تمامی اطلاعاتی است که به حساب کاربری شما مربوط می باشد، این اطلاعات شامل عکس ها، چت ها، ای پی های (IP) که استفاده کرده اید، اطلاعات چهره شناسی و تبلیغاتی است که شما بر روی آن ها کلیک کرده اید. قطعا موارد ذکر شده اطلاعاتی هستند که شما می خواهید به آنها دسترسی داشته باشید. برای دانلود آرشیو خود باید به قسمت “Settings” بروید و بر روی  “Download a copy of your Facebook data” که در انتهای صفحه General Account Settings قرار دارد، کلیک کنید و بعد از آن بر روی گزینه “Start My Archive” کلیک کنید.

حذف اکانت فیسبوک

حال که آرشیو خود را دانلود کرده اید می توانید اکانت خود را حذف نمایید. آگاه باشید که به محض اینکه اکانت خود را حذف کردید دیگر قادر به باز گرداندن آن نیستید. اگر آماده حذف اکانت خود هستید بر روی این لینک کلیک کنید که شما را به صفحه account deletion page می برد. وقتی که بر روی “Delete My Account” کلیک کنید اکانت شما بسته خواهد شد و دیگر برای سایر کاربران قابل مشاهده نخواهد بود.

حذف اکانت فیسبوک

باید توجه داشته باشید که بسته شدن به معنای حذف نهایی نیست و حذف کامل فیس بوک شما چند روز به طول می انجامد بنابراین اگر در طی این چند روز به اکانت خود وارد شوید پروسه حذف اکانت متوقف خواهد شد و اکانت شما دوباره فعال می شود، لذا شما مجبورید که پروسه حذف را از ابتدا انجام دهید. برخی از چیزها نظیر کامنت های شما ممکن است حتی بعد از حذف اکانت، باقی بمانند. گفته می شود که ممکن است ۹۰ روز طول بکشد که اکانت شما کامل حذف شود اما در عین حال در طول این مدت اکانت شما توسط سایر کاربران قابل مشاهده نمی باشد. به نظر می رسد با این اقدام فیس بوک، مدت زمان کافی برای شما فراهم است که به حذف کردن اکانت خود خوب فکر کنید و در صورت پشیمانی اکانت خود را دوباره فعال کنید. این مسله نشان می دهد که فیس بوک نمی خواهد به راحتی کاربران خود را از دست بدهد.